
מופע רכבי על ותחרויות רכב באילת Race wars eilat
סוף שבוע מוטורי race war eilat עם רכבי הספורט ורכבי העל של המדינה מגיע לאילת 🔱
3 ימים של תחרויות ..
חוויה של פעם בחיים לחובבי המוטוריקה
הפכנו את מסלול המטוסים של נמל אילת ל 2 מסלולים מקצועיים
מסלול 1 - אליפות הארץ ב"דריפט"
מסלול 2 - אליפות הארץ ב"דראג"
תצוגת רכבים מפוארת של קבוצת IMC בכניסה לאירוע
02-04/04/2020 חמישי עד מוצ"ש של טירוף אדרנלין
מחיר כרטיס ליום אחד הוא 100 שח בלבד
או 200 שח לשלושת הימים
חבילות נופש במחירים מיוחדים במגוון מלונות באילת - כולל כרטיסים לאירוע race war eilat בשדה התעופה ניתן להשיג בסוכנות הנסיעות "השטיח המעופף"

האירוע "race war eilat" שיתקיים באפריל במשך יומיים ייצא לדרך ויתקיים בשדה התעופה הישן באילת. בשנה שעברה אושרה תוכנית לבניית דירות ומלונות. בשעתו ציין מאיר יצחק הלוי ראש העיר אילת כי "חלק זה בשלבי תכנון סופיים, ולהערכתי יצא למכרז בחצי הראשון של 2020. אנו רוצים לייצר תמהיל שיכלול גם בתי מלון לואו קוסט". והיום גם מדברים על ניצול חלק מהשדה הישן לטובת תחרויות מוטוריות שיתקיימו באופן קבוע באילת.
ספורט מוטורי באילת, תחרויות רכב באילת, מופע רכב באילת כל אלו ללא ספק יגרמו למספר רב של תיירים לפקוד את העיר הדרומית לבזבז כסף ולהנות מתחרויות מוטוריות ברמה בין לאומית כגון race war eilat